Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

« 1 2 3 4 7 12 18 23
22. marca 2019
Kvety krasne a velmi mily pan,ktory kvety doniesol.Dakujeme
22. marca 2019
The flowers were fantastic! My other half loved them and the size of them. The delivery was on time and was delivered straight there, so very happy with the service and the product! I will recommend you to my friends here!
22. marca 2019
Excellent and fast service!
22. marca 2019
Děkuji za vyřizení, adresát byl spokojen. :)
22. marca 2019
Dobrá komunikácia, doručenie podľa dohody.
21. marca 2019
Naprosta spokojenost, vse bylo doruceno jak melo, urcite vyuziju Kytice expres v budocnu
21. marca 2019
Bol som velmi spokojny.dakujem pekne. Obdarovana bola velmi stastna ?takze vsetko ako ma.byt. dakujem pekne
21. marca 2019
Spokojny..ďakujem velmi pekne
21. marca 2019
Super
21. marca 2019
Ďakujem za dochvíľnost a krásnu kyticu ktorá na 100% zodpovedá fotografii na stránke :-)
21. marca 2019
velice příjemný zákaznický servis
21. marca 2019
spokojenost
21. marca 2019
neviem, nemám správu o doručení :(
21. marca 2019
Spolehlivé. Děkuji
21. marca 2019
Obchod prebehol bezproblemovo, kytica bola krasna, dakujeme.
21. marca 2019
Delivered on time in a short period from the ordering
Bunch of flowers not quite as large as I would imagine but overall good service.
21. marca 2019
Super
21. marca 2019
Dekuji, kyticka udelala velkou radost!
21. marca 2019
Kytička krásná, děkujeme
21. marca 2019
Rychle doručení. Super
21. marca 2019
Excellent, thank you very much !

Greetings from Mexico, it was so easy to place my order and the expected quality delivered.
20. marca 2019
super priatelka sa potesila krasny. kvetom :)
20. marca 2019
Оперативно доставили, получатель букета был очень доволен, спасибо ?
20. marca 2019
Kveten delivered on time. Dákujem!
speech problems with the delivery guy
Very satisfied with the flowers adquired, Dákujem!

20. marca 2019
v pohodě
20. marca 2019
Perfektní
20. marca 2019
Perfektní služby s doručením květin i dárků,vše klaplo na 100% v doručení na domluvený den.Moc děkuji,že prostřednictvím Vás,jsem mohla udělat radost mamince na opačném konci republiky,než bydlím já (Morava).
20. marca 2019
Thank you for your service. Everything was most satisfactory. I'm pleased with the lovely bouquet and chocolates that my mother recieved.
Many thanks
Lea Luff
20. marca 2019
Vse bylo v naprostem poradku, kvetina nadherna :)
20. marca 2019
Parada
20. marca 2019
Ďakujem pekne,som veľmi rád že aj takáto služba existuje.Nech sa Vám vo Vašej práci čo by som sa snažil zlepšiť je čas dodania.Myslim si že odchýlka 45 min. je dosť veľká vzhľadom na to že sa zadáva čas doručenia.
20. marca 2019
Trochu zklamání. Objednaná kytice měla být barevně pestřejší. Doručené frézie pouze v barvě bílé a žluté. Zásilka měla 5 hodin zpoždění.
Peterová
20. marca 2019
Velice spokojen
19. marca 2019
Veľká spokojnosť, všetko dopadlo ako malo dokonca som aj videl doručenú kyticu ruží a bola nádherná, potešilo.
19. marca 2019
Všetko super, doručenie v nedeľu, kvety podľa obdarovanej vraj boli nádherné. Som spokojná.
19. marca 2019
Kytica zodpovedala fotkám na stránke. Správa pre adresáta mala osobný nádych lebo bola napísaná rukou a nie tlačená.
19. marca 2019
Dobry den,byla jsem velmi spokojena a mnohokrat dekuji .S pozdravem Sona Toth
19. marca 2019
vše perfektní, kytice krásná, radost obdarované veliká.
děkuji
18. marca 2019
Spokojenost na obou stranach. Dekujeme.
18. marca 2019
Perfektní spolupráce.
15. marca 2019
Objednávka a komunikace na 1.Vzhledem k tomu, že se jednalo internetovou objednávku bez osobního převzetí, nemohu hodnotit. Vlastně nevím jak výsledná práce vypadala....
M. Š.
13. marca 2019
Dala som smila neviem, lebo som zaplatila 70 € a kyticu som nevidela, ani neviem o koľkej bola doručená.
13. marca 2019
Zcela spokojena,moc dekuji!
12. marca 2019
Květina moc pěkná, udělala radost, ale měl bych výtku ke komunikaci. Spoždění by se mělo řešit s objednavatelem, a ne s příjemcem. Pokazilo to moment překvapení
12. marca 2019
Quick delivery
12. marca 2019
Se službou jsem nad míru spokojen! Krásný zážitek.
11. marca 2019
¨Moc moc dobrý, jen mi nebyla uznána sleva 100 kč z minulého nákupu.
11. marca 2019
Ano jsem ráda že jste se zeptali,kytka byla včas doručená ,krásná podle katalogu.Moc Vám děkuji a určitě budu do budoucna využívat Vaše služby.Děkuji moc
11. marca 2019
SUPER.Doporučuji.
11. marca 2019
Super sluzba.
11. marca 2019
Som veľmi spokojná ?
11. marca 2019
Beautiful flowers, well received!
11. marca 2019
Super. Presne podľa predstáv. Veľmi spokojný ?
11. marca 2019
The bunch of flowers was really nice but it was delivered earlier than agreed.
11. marca 2019
Vsetko prebehlo tak ako ma. Kurier bol presny, uz sa mi to davno nestalo. Super
11. marca 2019
Dobrý den,
kytice byla v pořádku předána a udělala velikou radost.
Děkuji a přeji hezký den :-)
Čámská
11. marca 2019
Využila jsem tuto firmu již po několikáté a jsem opět velice spokojená. Profesionální přístup, milé jednání. Mohu jen a jen doporučit.
11. marca 2019
Kytice krasna a dorazila jeste o neco drive. Super
11. marca 2019
Flowers nice and delivered on time.
Thanks.
11. marca 2019
Všetko OK, chýbalo mi potvrdenie o prevedenéj platbe.
« 1 2 3 4 7 12 18 23