Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 6 7 14 20 26
24. marca 2019
děkuji
24. marca 2019
Velmi spokojeni děkuji ?
24. marca 2019
Skvely servis.
24. marca 2019
Profesionalita, dochvíľnosť --- spokojnosť.
24. marca 2019
Skvělá služba!
24. marca 2019
Skvělá a spolehlivá firma.
Pracuje rychle a vyhoví bez nejmenších problémů.
23. marca 2019
Vše bylo perfektní !!
23. marca 2019
Veľmi dobré ?
23. marca 2019
Vsetko v poriadku len cas dorucenia sa posunul o 2,5 hodiny....
23. marca 2019
Rychly, vrely a bezchybny zakaznicky servis. Kvetiny byly doruceny bez vedomi prijemce a predani probehlo pratelsky, na cas a nic nezkazilo moment prekvapeni. Ocenuji prepravou neporusene, cerstve kvetiny s krasnym rucne psanym osobnim pranickem. Kvetiny jsou sice trochu drazsi, ale kvalita je zarucena. Vrele doporucuji a budu nakupovat i v budoucnu. Dekuji. Alena
23. marca 2019
Kytica Bola nádherná. Urobil radost oslavenkyne. Dakujem veselá k.
23. marca 2019
Skvely, rychly a ochotny pristup. Doporucujeme
23. marca 2019
Dobrý den, byla jsem velice spokojená,mohu Vás vřele doporučit.
Děkuji
Hana Václavíková
23. marca 2019
Skvělý servis, kyticw předčila očekávání a vážíme si zejmena doručení na čas.
23. marca 2019
Komunikacia s obchodom je dobra.
Donaska je presna.
Problem je, ze nikdy nedostanete kyticu ktoru si objednate, lebo prave nie su dane kvety k dispozicii a improvizuje sa.
Preco je potom dana kytica v ponuke ?.
Ocakaval by som castejsiu aktualizaciu ponuky aby som naozaj dostal to, co si objednam.
22. marca 2019
Vynikajuce
22. marca 2019
Had the pleasure of placing an on line order from the United States for a delivery to Bratislava and was very impressed with the selection of bouquets available, prompt delivery time, and price. Looking forward to using the services again.
22. marca 2019
Vše vpořadku doručeno, vše klaplo, ocenil bych fotografii jak kvetina vypadala, jinak jsem spokojeny.
22. marca 2019
Super ? dodanie presne podľa času ....proste spokojnosť ešte vaše služby využijem
22. marca 2019
Last year, these guys delivered to a house that was pictured circled in red cos I didn't have the full address.

This year, they still had the record and were able to deliver again, on the same day the order was placed.

Excellent service.

Same again, next year :)
22. marca 2019
Super. Všetko bolo tak ako som očakávala. Som spokojná. Ďakujem
22. marca 2019
Kvety krasne a velmi mily pan,ktory kvety doniesol.Dakujeme
22. marca 2019
The flowers were fantastic! My other half loved them and the size of them. The delivery was on time and was delivered straight there, so very happy with the service and the product! I will recommend you to my friends here!
22. marca 2019
Excellent and fast service!
22. marca 2019
Beautiful roses, very happy customer, thank you.
22. marca 2019
Děkuji za vyřizení, adresát byl spokojen. :)
22. marca 2019
Dobrá komunikácia, doručenie podľa dohody.
21. marca 2019
Naprosta spokojenost, vse bylo doruceno jak melo, urcite vyuziju Kytice expres v budocnu
21. marca 2019
Bol som velmi spokojny.dakujem pekne. Obdarovana bola velmi stastna ?takze vsetko ako ma.byt. dakujem pekne
21. marca 2019
Spokojny..ďakujem velmi pekne
21. marca 2019
Super
21. marca 2019
Ďakujem za dochvíľnost a krásnu kyticu ktorá na 100% zodpovedá fotografii na stránke :-)
21. marca 2019
velice příjemný zákaznický servis
21. marca 2019
spokojenost
21. marca 2019
neviem, nemám správu o doručení :(
21. marca 2019
Spolehlivé. Děkuji
21. marca 2019
Obchod prebehol bezproblemovo, kytica bola krasna, dakujeme.
21. marca 2019
Delivered on time in a short period from the ordering
Bunch of flowers not quite as large as I would imagine but overall good service.
21. marca 2019
Super
21. marca 2019
Dekuji, kyticka udelala velkou radost!
21. marca 2019
Kytička krásná, děkujeme
21. marca 2019
Rychle doručení. Super
21. marca 2019
Excellent, thank you very much !

Greetings from Mexico, it was so easy to place my order and the expected quality delivered.
20. marca 2019
super priatelka sa potesila krasny. kvetom :)
20. marca 2019
Оперативно доставили, получатель букета был очень доволен, спасибо ?
20. marca 2019
Kveten delivered on time. Dákujem!
speech problems with the delivery guy
Very satisfied with the flowers adquired, Dákujem!

20. marca 2019
v pohodě
20. marca 2019
Perfektní
20. marca 2019
Perfektní služby s doručením květin i dárků,vše klaplo na 100% v doručení na domluvený den.Moc děkuji,že prostřednictvím Vás,jsem mohla udělat radost mamince na opačném konci republiky,než bydlím já (Morava).
20. marca 2019
Thank you for your service. Everything was most satisfactory. I'm pleased with the lovely bouquet and chocolates that my mother recieved.
Many thanks
Lea Luff
20. marca 2019
Vse bylo v naprostem poradku, kvetina nadherna :)
20. marca 2019
Parada
20. marca 2019
Ďakujem pekne,som veľmi rád že aj takáto služba existuje.Nech sa Vám vo Vašej práci čo by som sa snažil zlepšiť je čas dodania.Myslim si že odchýlka 45 min. je dosť veľká vzhľadom na to že sa zadáva čas doručenia.
20. marca 2019
Trochu zklamání. Objednaná kytice měla být barevně pestřejší. Doručené frézie pouze v barvě bílé a žluté. Zásilka měla 5 hodin zpoždění.
Peterová
20. marca 2019
Velice spokojen
19. marca 2019
Veľká spokojnosť, všetko dopadlo ako malo dokonca som aj videl doručenú kyticu ruží a bola nádherná, potešilo.
19. marca 2019
Všetko super, doručenie v nedeľu, kvety podľa obdarovanej vraj boli nádherné. Som spokojná.
19. marca 2019
Kytica zodpovedala fotkám na stránke. Správa pre adresáta mala osobný nádych lebo bola napísaná rukou a nie tlačená.
19. marca 2019
Dobry den,byla jsem velmi spokojena a mnohokrat dekuji .S pozdravem Sona Toth
19. marca 2019
vše perfektní, kytice krásná, radost obdarované veliká.
děkuji
1 2 3 4 5 6 7 14 20 26