Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 6 7 9 17 24 32
3. júna 2019
perfektní i když poněkud drahé.
3. júna 2019
Vše ok díky
3. júna 2019
Ďakujem, máte veľmi dobré služby. S pozdravom Adam
2. júna 2019
rychlé doručení i v sobotu
2. júna 2019
Dovoz funguje fantasticky, kvetiny byly ale opticky velky zklamani.
2. júna 2019
Vše v pořádku, děkuji.
2. júna 2019
Velice vstřícný profesionální přístup. Vše proběhlo v pořádku a tak jak mělo být.
Rád doporučím vaše služby.
2. júna 2019
Byl jsem spokojen.
2. júna 2019
Spokojenost na obou stranách ?
2. júna 2019
Kytica bola doručena včas. Vzhľadovo nemozem posudit, nebola som u toho pritomna. Celkovy nakup a komunikacia s e-shopom vyborne.
2. júna 2019
Velmi spokojena s doručenou kytici
2. júna 2019
Krásná kytice
2. júna 2019
Super a presné
2. júna 2019
Děkuji za profesionální doručení. Kytice byla doručena včas a do správných rukou.
2. júna 2019
Jsem moc spokojena s Vasimi sluzbami a velmi si vazim ze se mohu na Vas spolehnout, preji vse nejlepsi!
1. júna 2019
Bola som velmi spokojna , mozem len kazdemu odporucat?
1. júna 2019
Opakovaně jsem s touto službou spokojená. Poslední objednávka sice s malým zpožděním, ale omluva od příjemné paní byla milá.
1. júna 2019
Jsem velice spokojen určitě do budoucna opět využijí a mohu vřele doporučit...
1. júna 2019
Good service
1. júna 2019
Super ;) naprostá spokojenost a pro obdarovanou skvělé překvápko
1. júna 2019
Ok for the money.
31. Máj 2019
Ako minulý, aj tento rok ste mi veľmi pomohli pri vyjadrení lásky, keďže to osobne nebolo možné.

Ďakujem
31. Máj 2019
Smuteční kytice byla dopravena včas, jsem spokojená
31. Máj 2019
0nline objednavka z UK, doeucene na cash. Velmi spokojna. Dakujem
31. Máj 2019
O.K. možno trošku presnejšie ,myslím načas ,ale inak spokojný ,kytica palec hore !
31. Máj 2019
Kdyby všichni pracovali jako Vy, tak by to u nás v republice vypadalo úplně jinak.
31. Máj 2019
Moc dekuji za prof.sluzbu.
31. Máj 2019
Rychlost dodávky byla skvělá a spokojenost je jak na straně naší jako odesilatele, tak i na straně příjemce. Ostatně tak jako vždy, když jsem Vaše služby využila.
Moc děkuji a vřele Vaše služby doporučuji.
31. Máj 2019
Vsechno super rychle
31. Máj 2019
Skvělá komunikace a ochota, vřele doporučuji.
31. Máj 2019
Vše proběhlo dle představ. Pěkná kytice. V pořádku čas doručení.
30. Máj 2019
Kvalita kytice výborná, přesnost doručení špatná, těžko se pak plánuje, jestli obdarovaná osoba bude na daném místě
30. Máj 2019
Always happy with the service
30. Máj 2019
Špičková služba. Velký dík!
30. Máj 2019
skvely servis, komunikace, promptni vyrizeni! Diky
30. Máj 2019
Skvělá služba, naprostá spokojenost ?
30. Máj 2019
Doručení a kytice super. Škoda, že není možné zajistit které květiny jsou kde dostupné. Objednával jsem slunečnice a bohužel květinářství je nemělo, takže je museli vyměnit za jiné květiny (komunikace a domluva byla v pohodě).
30. Máj 2019
Dakujwm perfektne
30. Máj 2019
Slečna při podpisu předávacího protokolu viděla jméno, kdo jí kytici poslal. V momentě, kdy to má být překvapení, to asi není úplně ideální :) Ale jinak díky.
29. Máj 2019
Excellent , fast & reliable service
Thank You
29. Máj 2019
Května byla doručena včas dle příjemce velmi milou paní doručovatelkou. Je krásná, a čerstvá. Nebylo možné dodržet barvy květů dle objednávky, avšak nejprve mě kontatovala paní floristka a dohodly jsme změny. Spokojenost!
29. Máj 2019
Skvělý servis a dochvilnost, děkuji.
29. Máj 2019
Vynikající služba, komunikace, vstřícnost, dočasnost a čerstvé květiny .
29. Máj 2019
Good
29. Máj 2019
S donáškou kvetov som spokojný avšak bolo by dobré, ak by kuriér pred doručením kvetov neoznamoval obdarovanému, že je má pre neho zásielku kvetov. Stratí sa tak moment prekvapenia, keď už kuriér príde osobne. Pokiaľ osoba nevie, čo jej kuriér nesie je prekvapenie, že je to práve kytica o to väčšie. Inak som bol spokojný aj s dobou dodania aj s komunikáciou zo strany obchodu. Spomenul som si ešte na jednu vec, nedostal som notifikáciu, že kytica bola úspešne doručená. Dozvedel som sa o tom len od obdarovanej osoby čo sa ale nemusí vždy stať, hlavne ak sa kytica posiela anonymne. Ďakujem.
29. Máj 2019
Lehké a rychlé objednání a nádherná kytice. Perfektní. Děkuju.
29. Máj 2019
perfektne
29. Máj 2019
Krasne kytice. Presna doprava.
29. Máj 2019
Moc krásná kytka. Udělala velikou radost. Děkuji
29. Máj 2019
Děkujeme za dodání
29. Máj 2019
Som veľmi spokojný. ĎAKUJEM
28. Máj 2019
Great service
28. Máj 2019
Bezvadné splnění zakázky.
28. Máj 2019
Dakujem za vybavenie,bola som spokoojna a aj obdarovana oslavenkyna:)
28. Máj 2019
S Vašou službou som spokojná . Aj majiteľka doručenej kytice bola dojatá krásnou farbou ruží ktoré som vybrala aj ako boli ruže naaranžované . Ďakujem veľmi pekne za službu .
28. Máj 2019
Děkuji za rychlou objednávku ?
28. Máj 2019
vse v poradku, dekuji :)
28. Máj 2019
Super služby, rýchle vybavenie, krásne kvety, spokojnosť aj na mojej strane aj na strane obdarovaného. Odporúčam všetkým ?
28. Máj 2019
Kytice byla krásná, čerstvá a předána na čas a s úsměvem. Děkuji.
28. Máj 2019
Květiny byli moc hezké, posílala jsem je mamince k narozeninám již podruhé a byla nadšená. Je to krásná možnost vyjádřit jí gratulaci skrz krásnou kytici i když u ní nejsem. Moc krát děkuji a vřele doporučuji :)
1 2 3 4 5 6 7 9 17 24 32