Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 6 7 11 21 31 41
30. Augusta 2019
.
30. Augusta 2019
good quality and timely delivery.
29. Augusta 2019
Great service
29. Augusta 2019
Vše proběhlo dle domluvy, děkuji za doručení včas. S pozdravem Jiří Hornický
29. Augusta 2019
Jako vždy super děkuji
29. Augusta 2019
Každému odporúčam.. kytička krásne čerstvá, vybavenie expresné a hlavne spoľahlivé.. som veľmi spokojná, že som oslovila práve vás.
29. Augusta 2019
Kytice dorazila včas, byla moc hezká.
29. Augusta 2019
Kytice krásná, i služby dovozu dobré :) Cena krapet vyšší, ale kvalita rostlin tomu zjevně odpovídá
29. Augusta 2019
Jsem velice spokojen s kvalitou a rychlostí.
28. Augusta 2019
Som spokojný, v utorok rano o 7.hod som objednal kvety, pred 9.hod kvety doručili nevraviac o tom ze medzi touto dobou sa zmenila adresa. Skutocne 100% odporúčam každemu
28. Augusta 2019
The flowers were very good quality. And delivered exactly on time, thanks.
28. Augusta 2019
Spokojnost
28. Augusta 2019
Vše v pořádku.Mužu jen doporučit☺️
28. Augusta 2019
Prý byla krásná a potěšila :)
28. Augusta 2019
Thanks for the good service
28. Augusta 2019
Vše proběhlo hladce a v pořádku.
28. Augusta 2019
Velká spokojenost, kytice byla krásná
28. Augusta 2019
Dobrý den, no na 100% jsem spokojen nebyl. Chtěl jsem doručení v 15:00. Místo toho někdo psal ženě na WhatsApp že ji doručí překvapení v 12, když odepsala že na místě bude nejdříve v 2 potvrdil tedy druhou hodinu a pak kytice dorazila stejně v 12 kdy tedy manželka na místě nebyla a přebral to kolega. To mě tedy moc nepotěšilo. Myslím si že by bylo lepší doručení potvrzovat s objednavatelem, aby překvapení bylo opravdu překvapení. A příjemce nic netušil. Jinak samozřejmě květina měla úspěch a potěšila. Mějte se
28. Augusta 2019
Velmi dobrý !!!
27. Augusta 2019
dekuji mockrat
27. Augusta 2019
Pokud mám objednáno doručení v 18:30 tak bych byl rád aby to kolem této hodiny bylo a ne že mě doručovací služba uhani už od 16:30
27. Augusta 2019
Všetko bolo ok ďakujem
27. Augusta 2019
Super
27. Augusta 2019
Najlepsie :)
27. Augusta 2019
Ďakujem pekne za Vašu pomoc. som veĺmi spokojný ............
27. Augusta 2019
Jsem naprosto spokojená, je to úžasná služba. Květina překvapila a udělala velkou radost. Vřele doporučuji a určitě při další příležitosti ji opět využiji.
26. Augusta 2019
Sice bylo maličké zpoždění doručení ale jinak vše podle plánu. Díky
26. Augusta 2019
Vše proběhlo v pořádku, květina je krásná!
26. Augusta 2019
Veľmi milý pán kuriér, všetko prišlo v perfektnom stave a nebol problém ani s úpravou času doručenia.
26. Augusta 2019
Uzasny servis, dekuji za vcasne doruceni!
26. Augusta 2019
Kytice je podle obdarované prý krásná, nádherně voní. Jen nemohla být doručena v hodinu, kterou jsme si vybrali, ale až o 7 hodin později.
26. Augusta 2019
Děkujeme za nádherné kytky a super přístup a ochotu.
26. Augusta 2019
Bylo to super.

děkujeme
26. Augusta 2019
Ďakujem veľmi pekne veľmi spokojný spoľahlivosť velka od vas super
26. Augusta 2019
Děkuji za dobrou službu. Všechno bylo tak, jak objednáno a na čas. Opět využiji.
25. Augusta 2019
Super služba, dodání na čas. Děkuji a doporučuji :)
25. Augusta 2019
super!
25. Augusta 2019
Výborný servis a výborná komunikace!!!
25. Augusta 2019
Byl jsem spokojen.
25. Augusta 2019
Děkuji za tuto službu. Jelikož šla objednávka opravdu na dálku, trochu jsem se bála. Sestra po doručení hned volala a kytice se moc líbila. Ještě jednou děkuji.
25. Augusta 2019
Ďakujem za promptné vybavenie zásielky , na poslednú chvílu.
25. Augusta 2019
Super
24. Augusta 2019
Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť
24. Augusta 2019
Kytka se líbila a to je důležité. :-)
24. Augusta 2019
prepáčte som sa skorej ktomu nedostala
ďakujem krásne
obdarovana bola spokojná nadšená a hlavne prekvapená
tak neni čo vytknúť
ďakujem a prajem veľa spokojných zákazníkov ešte
24. Augusta 2019
Im so happy with the service! My mother in law had her birthday 1600 km away from me. I ordered flowers for her and they brought it in 1 and half hour after i payed. They even write me personal with some questions if everything is what i wished. Thanx for the service. With much family in a other country i will definitly use this service more times! My mother in law cried from surprise. Super!!
24. Augusta 2019
Veľmi dobre
24. Augusta 2019
Vše super.
23. Augusta 2019
Všetko super len dosť vysoké ceny . Inak som spokojný a Mama bola veľmi nadšená .
Ďakujem
23. Augusta 2019
Kvety,nadherne,cerstve....
Komunikacia a ochota personalu,super...
Trosku sa chybicka vloudila,kytica dosla o 2 hodiny neskor,ako mala,ale spokojnost...
Dakujem :)
23. Augusta 2019
¨Vaši službu jsem využila už podruhé, poprvé dokonce jsem posílala kytku na Slovensko. Jsem velice spokojena, vše proběhlo vpořádku i kytky byli pěkné :-) . Děkuji, Klegová
23. Augusta 2019
Vřele doporucuju, krásná kytka a skvělý přístup.
23. Augusta 2019
Nakolko som Vasu sluzbu vyuzil prvykrat, mozem len dodat, ze spokojnost bola. Kyticu som sice nevidel no obdatovany clovek sa zaradoval. Vdaka, ze mate taketo sluzby. Pre ludi pracujucich v zahranici, ktori nemozu v dany den byt doma - veeeeeeelka pomoc aspon na dialku potesit. Este raz vdaka :)
23. Augusta 2019
Naprostá spokojenost. Děkuji.
23. Augusta 2019
Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky v určeném termínu.
23. Augusta 2019
Spokojná, ďakujem
23. Augusta 2019
Všetko prebehlo vporiadku i kyticka sa velmi pacila. Dakujem
23. Augusta 2019
Veľká spokojnosť, kvety krásne, presné doručenie, vaše služby budem využívať aj naďalej.
23. Augusta 2019
Spokojný
23. Augusta 2019
Všechno naprosto skvělé. Dekuji
1 2 3 4 5 6 7 11 21 31 41