Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 6 7 10 14 18
10. Februára 2019
Jako vždy spokojen, kytičky nádherná a potěšila?děkujeme
10. Februára 2019
Velká spokojenost!
10. Februára 2019
perfect!!!
10. Februára 2019
Doručení sice neproběhlo uplně na čas, ale vykouzlilo úsměv na tváři jedné důležité slečně a to je nejdůležitější
10. Februára 2019
Dobrý den.jsem moc spokojený z nákupem 100procetni spolehlivosti doručení včas můžu doporučit.Dekuji
9. Februára 2019
Ďakujem
9. Februára 2019
Super služba, když nemůžete kytici doručit osobně, ale záleží vám na vaší lepší polovičce. :)
9. Februára 2019
Byla jsem moc spokojená, vše vyšlo, jak jsem si představovala. Ještě jednou díky.
9. Februára 2019
Kytice byla v pořádku, ale doručená skoro o hodinu později, než jsem si přála. Na to, kolik to stálo, bych čekala, že mi alespoň zatelefonujete, že se posouvá čas doručení.
9. Februára 2019
Sice se nepodařilo doručit do slibovaného času, což bylo mrzuté, ale i tak, kvalita na jedničku a radost byla veliká.
9. Februára 2019
Všechno ok
9. Februára 2019
Děkuji za vaše služby, které přináší radost a navíc jsou profesionální.

Děkuji

Martin Pouba
8. Februára 2019
Velmi dobre sluzby. Bol som nadmieru spokojny hlavne zo sposobom dorucenia.

Dakujem
8. Februára 2019
Spokojenost, oceňuji vstřícnost a pohotovost.
8. Februára 2019
Naprosto skvělá služba! Vše dle dohody a na čas úplně přesně!
8. Februára 2019
Bylo to super. Přístup kurýra prostě bomba. Maminka vůbec netušila a pán se ani nechoval jako kurýr a popřál jí všechno nejlepší furt přemýšlela kdo to byl že ho nikdy nepotkala :D Moc díky
8. Februára 2019
nebyo to na čas...
8. Februára 2019
Vaša kytica bola pekným prekvapením a radosťou pre moju svokru, takže splnila svoj účel - kvety boli čerstvé - ďakujem, rada využijem Vaše služby aj do budúcnosti, :-).
8. Februára 2019
Jsme naprosto spokojeni. Kytice nádherná, doručení podle požadavku, rychlé vyřízení. Doporučujeme.
8. Februára 2019
Vynikajúce, som veľmi spokojná. Objednanie i dodanie bez jediného problému, rýchlo a veľká možnosť výberu. K. Cikraiová, Martin
8. Februára 2019
Perfektne služby
8. Februára 2019
Dakujem velmi pekne, vsetko bolo ako malo..
7. Februára 2019
bolo to rychlo a kvalitne zabezpecene. Doporucujem vyuzivat
7. Februára 2019
bol som milo prekvapeny
7. Februára 2019
Rychlé a spolehlivé dodání, krásná kytice. Děkuji, RR
7. Februára 2019
parádna práca....prekvapenie vyšlo...ĎAKUJEM MOC
6. Februára 2019
Very pleased with the quality of services. Despite my mistake at the address. The supplier was attentive and took care of delivery on time. Bouquets of flowers are always fresh and fully comply with the illustrations on the site.
6. Februára 2019
ok
6. Februára 2019
High quality, long lasting fresh flowers. Delivered in time. Thanks a lot!
6. Februára 2019
Veľmi som spokojná s komunikáciou obchodu , s rýchlosťou vybavenia a oznámením o doruční som bola milo prekvapená.
Ešte raz ďakujem.
6. Februára 2019
Spokojenost. Dodržen čas a kytka je úžásná. Překvapila i dojala.
6. Februára 2019
Spokojenosť
6. Februára 2019
:-)
6. Februára 2019
Vyuzito podruhe a vzdy spokojen. Dekuji
6. Februára 2019
super
6. Februára 2019
Kytice tradičně doputovala dříve, ale nevadí mi to.
6. Februára 2019
Doručení přesně včas. Myslím si, že 1.300CZK za kytici bylo trochu dost, stejně tak 200CZK za doručení, ale dárek překvapil, takže ve výsledku jsou všichni šťastní.
5. Februára 2019
Bola som maximálne spokojná, pretože kytice urobila obrovskú radosť, jedine mínus vidím v tom, že som súhlasila s náhradou, pretože mnou vybranu kyticu ste nemali a nebolo možné, mi poslať fotku navrhovanej novej kytice. Ale inak Váš prístup bol skvelý a profesionálny. Prajem ďalšie úspešné obchody.
5. Februára 2019
Som s Vašimi službami spokojný
5. Februára 2019
Spokojenost s nabídkou, rychlostí vyřízení, komunikací
5. Februára 2019
Все в срок и качественно.
4. Februára 2019
Kytica došla načas a spravila obrovsku radosť .Farby kvetov ktoré som objednala síce neboli k dispozícii ale bola som s tým dopredu oboznámená a nová ponuka mi vyhovovala ako aj príjemcovi .Velmi pekne ďakujem :-)
4. Februára 2019
Vše v pořádku, na čas, kytice čerstvá.
4. Februára 2019
Veľmi spokojná. Ráno objednané, doobeda doručené. Ďakujem.
4. Februára 2019
S Vašimi službami som bola veľmi spokojná hodnotím to na jednotku s hviezdičkou . Kytica bola iná ako na obrázku v skutočnosti bolo v nej veľa zelených listov tak to som nebola až tak spokojná. Ale v celku Vám musím poďakovať za Vaše skvele služby budem Vás odporúčať známym.
Pekný deň Alena Gribová
4. Februára 2019
Mamka,k 70. Narodeninám dostala ( v daka vám ) krásnu kyticu ruží......., a bola ŠŤASTNÁ
AJ JA ĎAKUJEM.
4. Februára 2019
Vyborny servis!
4. Februára 2019
Děkuji za rychlé a perfektní doručení, dcera byla dojata.
3. Februára 2019
I was expecting normal size, as I thought this is what I ordered. Saying that, my sister loved the small / baby bouquet. The quality and the service was excellent .

I am, after all very satisfied
3. Februára 2019
Super
3. Februára 2019
Dodáno přesně na čas, ale přáníčko nebylo opsáno doslova.
3. Februára 2019
Velice spokojena, doporučím i přátelům
3. Februára 2019
Prozatim besproken se sluzbou.
2. Februára 2019
vše bylo v pořádku, kytice s líbila
2. Februára 2019
Som spokojný
2. Februára 2019
Super, ďakujem...
2. Februára 2019
Děkuji

Babička byla velmi potěšena!

pozdravy
Anne Kordic
2. Februára 2019
Rychle, jednoduche, velka spokojnost!
2. Februára 2019
Vynikající spolupráce
2. Februára 2019
Super sluzba diky
1 2 3 4 5 6 7 10 14 18