Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 6 11 21 31 41
6. Septembra 2019
Kytice doručena v pořádku. Nemám žádné výhrady a jsem naprosto spokojena. Děkuji. J.R.
6. Septembra 2019
Využil som vašu službu prvý krát a preto som mal trošku obavu. Všetko prebehlo na jednotku a som nad mieru spokojný. Určite odporúčam ďalej. Prajem pekný deň
6. Septembra 2019
Skvelé služby.
S doručením a ostatným sme bol veľmi spokojní a maximálne to splnilo účel. Nad očakávanie.

Za LINE2 Slovakia jedno veľké ďakujem!
6. Septembra 2019
Objednaval som kvety prvý krát, ale som bol milo prekvapený rychle vybavenie, dobra komunikacia a co je hlavné kvety sa jej veľmi pačili.Urcite objednam kvietky aj nabuduce.
6. Septembra 2019
Ďakujem za včasné doručenie kytice do smutecni síne, ktoru som objednavala z Rakúska a ja osobne som sa nemohla zucas6 rozlúčky v Rychnove nad Kneznou. Veľká spokojnosť a skvelé jednanie s kytica expres. J.K.
6. Septembra 2019
nevím kolik let jsem již uživatelem této služby a až na jeden kiks v loňském roce v Košicích bylo vždy vše v pořádku.
S pozdravem
petránek
6. Septembra 2019
Super :)
6. Septembra 2019
Super Sluzba a rychle doruceni za mne jsou jednicka
6. Septembra 2019
Velmi prijemna pani.
5. Septembra 2019
Kytica bola doručená podľa dohody.
Skvelá služba, určite odporúčam.
5. Septembra 2019
Kytica je nadherna.
5. Septembra 2019
Děkujeme Vám za včasné doručení. Je to úžasné, když jsme vzdáleni cca 400 km a Kačenka od nás obdržela dárkový květinový koš s dárečkem.
Splnilo to naše očekávání ? ☺
5. Septembra 2019
Bol som spokojný
5. Septembra 2019
Děkuji. Vše proběhlo podle dohody a poskytnuté služby oceňuji. Kytice byla krásná.
5. Septembra 2019
vše na 100%. žena překvapená a potěšená a tím naplněno očekávání. tak to ma byt....
5. Septembra 2019
Som veľmi spokojná.
5. Septembra 2019
Jsem spokojen s Vašimi službami.
5. Septembra 2019
Krásná kytice udělala radost a dorazila včas.
5. Septembra 2019
Som nadmieru spokojný
4. Septembra 2019
Kytice byla doručena přesně na čas. Se službou jsem velice spokojená. Děkuji.
4. Septembra 2019
Top
4. Septembra 2019
I ordered a bouquet of rose for my girlfriend who does not live in the same city here in Slovakia.
The order process was straight forward and the website display is great so I managed to find the perfect combination of flowers for her.
Initially, I had a delivery date set for the morning but changed my mind 1 hour before the actual delivery so I called the company and a very nice lady contacted the carrier to make a new arrangement in the evening. My girlfriend received the flowers in time and was very pleased. You made someone's day :) Thank you for that.

Alex
4. Septembra 2019
i přes fakt, že jsme neznali komplet adresu, vše se zvládlo
díky za super službu
4. Septembra 2019
Ďakujem za promtné a skoré vybavenie objednávky, doručenie podľa požadovaného času a pružne dodané i keď adresát nebol doma, ale v práci. Zároveň pri zistení, že chýba jeden druh kvetu do kytice, tak ste telefonicky so mnou konzultovali.
Spokojnosť veľká, veľká vďaka,
4. Septembra 2019
Veľká spokojnosť!!!
Ďakujem
4. Septembra 2019
Se službou jsem byla moc spokojena. Kytka byla nádherná a podle očekávání. A překvapivě ani nebyl problém s doručením. (překvapivě- protože dům v ulice je špatně k nalezení)
4. Septembra 2019
Ďakujem za doručenie :-)
3. Septembra 2019
Spokojenost
3. Septembra 2019
Super práce že to našel , díky.
3. Septembra 2019
S dodávkou jsem byla velice spokojena, komunikace s Vaší pracovnicí byla výtečná !
Určitě využiji Vaše služby i příště, doufám jen, že to bude při veselejší příležitosti....
Ať se Vám daří !
3. Septembra 2019
Sice s menším spozdenim ale důvod spozdenim to omluvil takže opět spokojen
2. Septembra 2019
Som spokojný. doručené načas, bez problémov
2. Septembra 2019
Kytica bola krásna a doručená presne na čas
Laco
2. Septembra 2019
Dekujeme za doruceni!
2. Septembra 2019
super ???
2. Septembra 2019
Spokojenost, jen snad předání proběhlo o hodinu dříve, než bylo požadováno. Jinak ok
2. Septembra 2019
Vysoká spokojnosť... skvelý prístup ...kvety krásne ... 100 bodov
2. Septembra 2019
Ako vzdy vsetko v poriadku prebehlo kvety boli dorucene presne a nacas
2. Septembra 2019
bez problemu
2. Septembra 2019
Perfektní !!!
2. Septembra 2019
Dakujeme
Sme veľmi spokojní s vašimi službami
Kytica a darček všetko bolo super
1. Septembra 2019
kytice velice pozitivne pusobila a prekvapila, dekuji
1. Septembra 2019
Kytica prišla na miesto určenia načas a v dohodnutej kvalite. Systém objednávania aj platby je jednoduchý a "priateľský" na obluhu.
Som spokojný.
1. Septembra 2019
Prevláda spokojnost
1. Septembra 2019
Vše v pořádku až na dodání. Předpokládal bych, že objednaná kytička na 11:00 dorazí max do 12:00 a ne až v 14:40. Ale jinak maximální spokojenost. Určitě využiji znovu.
1. Septembra 2019
Spokojen.
1. Septembra 2019
Líbilo se mi potvrzení o doručení, ačkoli přišlo dvakrát.
1. Septembra 2019
Dakujeme za výborné služby.
1. Septembra 2019
Všetko o.k.....spokojnost
1. Septembra 2019
MAX. spokojenost :-)
31. Augusta 2019
som spokojný len ja som zadal čas o 16tej a doručená bola o 19tej tak tím že som objednaval po prvý raz, bál som sa že či to bude .inak ok
31. Augusta 2019
Všetko prebehlo super.
30. Augusta 2019
Expresna donaska a prijemny servis. Dakujem.
30. Augusta 2019
excellent service and delivery
30. Augusta 2019
jste špičkový nemnělo to chybičku.
30. Augusta 2019
Výborne služby
30. Augusta 2019
Sužba proběhla v pořádku, děkujeme
30. Augusta 2019
Spokojný
30. Augusta 2019
Vsetko v poriadku
30. Augusta 2019
Velice spokojen. Dekuji
1 2 3 4 5 6 11 21 31 41