Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 10 14 18
16. Februára 2019
Chtěl bych firmně Kytice expres touto cestou poděkovat. Partnerka byla s Vaší kytice přímo nadšená a já následně odměněn. Děkuji. Honza Mělník
16. Februára 2019
Děkuji, moc jste mi pomohli :) vše proběhlo naprosto v pořádku, jak bylo avizováno. Určitě se při další příležitosti obrátím zase na Vás. Hezký den Jan Š.
16. Februára 2019
Excellent!!!! Ordering was easy. Your staff was very helpful. The delivery was on time. The recipient was extremely pleased with the flowers, champagne and sweets. Thank you very much for making it all happen.

Very Pleased, Stanley Solomon
16. Februára 2019
super service !
16. Februára 2019
Se službami jsem byl spokojen a určitě se na firmu obrátím znovu
16. Februára 2019
super
16. Februára 2019
Super služba. Splnila to mé očekávání. Květiny jsou překrásné. Dotyčná byla úplně nadšená.
16. Februára 2019
She loved the flowers. I have been ordering from your company from the US and you always make us happy. Thank you.
16. Februára 2019
Sice s malým zpožděním, ale jinak velice profesionální
16. Februára 2019
Super
16. Februára 2019
Super obchod a časovo presne a rýchle doručenie ?
16. Februára 2019
Great service! No problems and very reliable. Thank you!!
16. Februára 2019
Excellent
16. Februára 2019
Super spolupráca a aj doručenie v čas odporúčam .. a krásna kytica ďakujem ..
16. Februára 2019
Delivered earlier than expected.
16. Februára 2019
Super spokojnosť zo slovenska
16. Februára 2019
objednával jsem kytici den před svátkem zamilovaných a přesto druhý den
přítelkyně květiny včas dostala,jste supéééér a moc děkuji.
S pozdravem Jaroslav Kovář.
15. Februára 2019
Dakujem, vsetko v poriadku, kvety NADHERNE! Spolahliva sluzba, urcite v buducnosti vyuzijem.
15. Februára 2019
Velmi spokojen.
15. Februára 2019
Skvelé služby , krásne kvety...
15. Februára 2019
Úplne super. Za mňa 100% spokojnosť
15. Februára 2019
Perfekt
15. Februára 2019
Kytica bola krasna a splnila učel nad očakavania. Ďakujem krasne
15. Februára 2019
Velká spokojenost. Můžu jedině doporučit! Děkuji
15. Februára 2019
Spokojný rúže pekne iba som sklamaný že to nedošlo na požadovaný čas alebo z miernom meškaním ale až 3 hodiny to ma sklamalo
15. Februára 2019
Super
15. Februára 2019
Slečna spokojená, já spokojený. :) Díky (y)
15. Februára 2019
Kytice byla velmi pekna
15. Februára 2019
S doručením jsem byl spokojen já i moje přítelkyně , děkuji. :)
15. Februára 2019
Kvalitne a nacas
15. Februára 2019
Spokojnosť
15. Februára 2019
Sice vyšší cena,ale vše fungovalo jak bych si od objednaných služeb představoval.
15. Februára 2019
Neni co vytknout.Naprosto perfektní.
15. Februára 2019
Všetko v poriadku. Ďakujem
15. Februára 2019
Som spokojná. Nemám čo vytknúť ;-) Kytička síce prišla skôr ale to nám až tak nevadilo. Bola krásna takže za mňa plný počet bodov ?
15. Februára 2019
Spokojnost
15. Februára 2019
Moc hezká květina, doporučuji
15. Februára 2019
Všetko perfektné.
15. Februára 2019
Spokojenost a přesnost
15. Februára 2019
Very good. I'm in for couple of years already Thanks!
15. Februára 2019
Doručenie bolo načas. Kvety pekné a čerstvé.
Takže nad mieru spokojný :)
15. Februára 2019
Kytica bola naozaj krasna. Odkaz prepisany doslovne milym fontom.
15. Februára 2019
Thanks! My girlfriend loved them
15. Februára 2019
Vše proběhlo v pořádku, i když nebyla k dispozici přesně vybraná barva květin, vše jsme vyřešili.
Petr Hadraba
15. Februára 2019
Very good fresh flowers! Thank you :)
15. Februára 2019
Spokojeny doruceni presne na cas
15. Februára 2019
Vše v pořádku , spokojenost
15. Februára 2019
Amazing service!! Thank you so much!
15. Februára 2019
Vše proběhlo v naprostém pořádku kytice byla velice hezká
Děkuji
15. Februára 2019
S donaskou na Valentína som bol spokojný ...super kvety ..super veľkosť... len mal som donášku do jej bytu na večer...ale kurier bol na mieste na obed.. volal priateľke či je doma.. nebola tak kvety dostala do práce..ešte možno lepšie lebo ľudia pozerali na prekrásne kvety ake dostala ...
Pokiaľ nemôžete osobne ...isto odporúčam
15. Februára 2019
Vsetko Tip Top
15. Februára 2019
?
15. Februára 2019
Moje hodnotenie je päť hviezdičiek z piatich. Využil som službu dva krát a spokojnosť.
15. Februára 2019
Spokojenost
15. Februára 2019
Во-первых, букет внешне отличался от картинки на сайте, он выглядел хуже. Во-вторых, курьер опоздал и оставил букет на вахте, не донеся его до комнаты, хотя я указал этаж и номер комнаты. Он даже не сообщил об этом.
15. Februára 2019
The flowers were beautiful and my girlfriend liked them very much, also perfectly on time
15. Februára 2019
Dakujem,spokojny so sluzbou
15. Februára 2019
Vše v pořádku, děkuji :)
15. Februára 2019
Krásná kytice bez problému s doručením i se změnou datumu na poslední chvíli
15. Februára 2019
Objednávku jsem vytvářel narychlo pár hodin před doručením a vše proběhlo bez jakýchkoliv komplikací dle mých požadavků .. Jsem velice spokojený s těmito službami ..
1 2 3 4 5 10 14 18