Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 2 3 4 5 7 14 20 26
8. Apríla 2019
kytička stejně krásná jako na obrázku. Předaná byla v čas.
8. Apríla 2019
Super Service, thanx:)
8. Apríla 2019
Děkujeme, vše v pořádku
8. Apríla 2019
super
8. Apríla 2019
Super, přítelkyně byla překvapená a nadšená, kytka dorazila ještě s předstihem, skvělé, určitě vaše služby ještě využiji :)
8. Apríla 2019
Som spokojná.
8. Apríla 2019
Naprosto bezproblémová komunikace, vsechno proběhlo bez sebemenších problemu a zadrhelu! Květina téměř totožná s tou, která tu byla na fotografii. Potěšila a překvapila, urcite jsem neobjednavala naposledy! T. Ř.
8. Apríla 2019
S vašimi službami jsem byl spokojen a jistě je opět využijji.
Ivo
8. Apríla 2019
S vašimi službami jsem byl spokojen a jistě je opět využijji.
Ivo
7. Apríla 2019
Slzy štěstí... Děkuji Vám
7. Apríla 2019
Ok
7. Apríla 2019
S kytici jsem byl spokojen
7. Apríla 2019
Truly excellent service. We ordered fresh flowers at 11am from France and they were delivered at 1pm in Prague, correct address, no trouble at all. Very quick and efficient.
6. Apríla 2019
Bolo to doručené načas,preto som spokojný a verím,že kytica potešila oslávenkyňu ;)
6. Apríla 2019
včas, kvalitně, jen opravit program tak, aby se při "zhroucení" vrátil na poslední realizovanou správně stránku a ne na samotný začátek objednávky,
věrný zákazník,
petránek
6. Apríla 2019
Som nadmierne spokojná a veľmi pekne Vám ďakujem za servis. Určite odporúčam každému.
6. Apríla 2019
Nielen promptna sluzba, ale ochota riesit vyniknute nejasnosti k spokojnosti klienta.

Dakujeme.
6. Apríla 2019
:-)
6. Apríla 2019
spokojenost
6. Apríla 2019
Vše souhlasí, dobrá služba, děkuji
6. Apríla 2019
Ďakujem za doručenie s vašou službou som bola veĺmi spokojná
6. Apríla 2019
Profesionálně skvěle odvedená práce. Kytky jsou čerstvé a krásně uvázané.
6. Apríla 2019
Very good service
6. Apríla 2019
Outstanding product and service. I was very happy with how fast the flowers were delivered. The flowers were fresh and absolutely beautiful. You will get exactly what you see in the picture. I give the highest rating possible.
5. Apríla 2019
Spokojenost.
5. Apríla 2019
Kytica bola veľmi pekná a doručená v požadovaný čas. Obdarená osoba bola veľmi milo prekvapená.
Kytica vyšla trošku drahšie ako by som ju dal spraviť v bežnom kvetinárstve, ale keď človek nieje po blízku tak toto je perfektná služba.
Ďakujem.
5. Apríla 2019
Všechno bylo naprosto super. Byl jsem maximálně spokojený
5. Apríla 2019
Vyborne
4. Apríla 2019
Krásné
4. Apríla 2019
Dakujeme, účel splnený včas a k spokojnosti :)
4. Apríla 2019
Nad mieru spokojny,dvakrat som objednaval a kytice boli vzdy nadherne a dorucene na cas... vrelo odporucam nakupovat na tejto stranke..
4. Apríla 2019
ok
4. Apríla 2019
ďakujem, všetko ok :-)
4. Apríla 2019
Excellent
4. Apríla 2019
Funguje to jak má?
4. Apríla 2019
Dakujem pekne za dorucenie potesilo:)
3. Apríla 2019
Super
3. Apríla 2019
Krásná kytice, doručena včas
3. Apríla 2019
Verry good service!!! So glad that you are exist!!!
3. Apríla 2019
S vašimi službami jsem spokojena, kytice byla doručena včas a v pořádku ke spokojenosti mé i adresátky.
3. Apríla 2019
Kytka překrásná, ale co se týče doručení, je psané 90 minut a bohužel to trvalo daleko déle - to je pro mě jediné mínus.
3. Apríla 2019
Ocenila jsem rychlou reakci a dodržení dohodnutého času. Byla jsem upozorněna, že momentálně nejsou k dispozici všechny květy do objednané kytice, ale domluvily jsme se na náhradě. Spokojenost.
3. Apríla 2019
jsem spokojená, vše dopadlo dobře, děkuji :)
3. Apríla 2019
využila som služby už niekoľkokrát a zatiaľ veľká spokojnosť
ďakujem, že robíte deň krajším :-)
3. Apríla 2019
Naprosto spokojený..
3. Apríla 2019
Super
3. Apríla 2019
Krasna kytica, dobry zakaznicky servis, dorucene vcas. Skratka super, dakujem!
2. Apríla 2019
Dakujeme,kyticka bola krasna a dorucenie prebehlo bez problemov.
2. Apríla 2019
Maximálna spokojnosť.
2. Apríla 2019
Spokojenost, vse zafungovalo....
2. Apríla 2019
Objednavka kytice pro mou mamku byla tak nejak na posledni chvili, ale diky Vam - Kytice Expres bylo vse zachraneno. Opravdu super richly a presny servis. A hlavne mamka byla mile prekvapena:)

Jeste jednpou moc diky
Alena
2. Apríla 2019
I am very happy with your service and I would like to inform you, that, your business is very well known to all my friends here in Melbourne . Thank you once again! Cheers M Vosmansky, Croydon, Melbourne
1. Apríla 2019
Velmi spokojna.
1. Apríla 2019
Slečna alebo paní doručovaťelka bola absolútne super..
1. Apríla 2019
Som nadmieru spokojna so vsetkym. Od objednavky az po dorucenie, samozrejme kvety super. Doporucujem vsetkym.
1. Apríla 2019
Jsem velice spokojena,pán byl velice příjemný a ochotný.Moc děkuji
1. Apríla 2019
Kytice dorazila se značným zpožděním. To bude pravděpodobně problém dopravce.
1. Apríla 2019
krasne
1. Apríla 2019
Kytice nádherná, komunikace se společností perfektní. Nemám co vytknout vše proběhlo tak, jak mělo. za mě 100%. :)
1. Apríla 2019
Kytice dorazila včas a je pěkná.
1 2 3 4 5 7 14 20 26