Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 10 15 16 17 18 19 20 21 28 37
2. marca 2019
Veľmi spokojný.
2. marca 2019
Objednávka, doručení super, ale foto kytice, která je nabízená neodpovídá pak zkutečnosti. Myslím, že kytice by stála v obchode polovic:-(
2. marca 2019
S kuryrem jsem moc spokojena,ale za skoro 900 korun kvetina nic moc.Chybelo ji par kvetin,taky je pravda,ze babicka byla nadsena.☺
2. marca 2019
Cena trosku vyssia no v celku spokojnost
2. marca 2019
Velka spokojnost
2. marca 2019
Moja mama sa velmi potešila kytice. Dakujem
2. marca 2019
Dakujem
1. marca 2019
Vrelo odporúčam.. Super komunikácia, doručenie na čas a kvety su nádherné. Priateľka sa veľmi potešila :) Určite u Vás nakupim znova :) Ďakujem
1. marca 2019
Všechno proběhlo v naprostém pořádku, kytička se moc líbila :)
1. marca 2019
OK
1. marca 2019
?
1. marca 2019
Spokojen
1. marca 2019
Dobrý den vaše kytička mě trošku zklamala okvětní lístky růží byly tmavé nedodali jste ani výživu a za dva dny Růžičky odešly myslím si že za 1300kč bych předpokládala že bude dělat delší dobu radost Je mi to líto děkuji leikepová Věra
1. marca 2019
Жаль, что букет не был вручен лично.
В остальном - отличая работа!
1. marca 2019
Vše v pořádku. Kytice krásná. Děkujeme
1. marca 2019
?
28. Februára 2019
Your service is excellent, thank you for calling me to confirm the correct telephone number and street number to deliver the gift. I will use your service again. :-)
28. Februára 2019
Super služba, doporučujem!
28. Februára 2019
Doručení přesně na čas a mamka byla nadšená díky ! :)
28. Februára 2019
Spokojenost a splnene očekávání.
28. Februára 2019
Kytica bola krásna.
Papier so želaním bol pricvaknutý zošívačkou otrasným spôsobom, čo degradovalo celkový dojem.
28. Februára 2019
Nad míru spokojený, kytička udělala velkou radost :)
28. Februára 2019
Som velmi spokojna. Dakujem za vasu kvalitnu sluzbu.
27. Februára 2019
Vďaka za službu Kytice Expres...boli sme veľmi spokojný zo službou a s prístupom ?
27. Februára 2019
Super využiji příště zase :-)
27. Februára 2019
Bez problému. Super práce
27. Februára 2019
Krasna kytica, velmi potesila.
27. Februára 2019
I could not make it to the Funeral of my Cousin Alena, but those that did said the Bouquet of Flowers you delivered were Beautiful.

Many thanks for a prompt and very good service.

Thank you again,

Mr. A. M. and Mrs. M Pudlo-Debef
27. Februára 2019
Spokojna za dorucenie na presnu hodinu, krasne kvety a stastna, ze sme spravili krasne necakane prekvapenie.
Skvele je, ze sa to da i v ten isty den objednavky.
27. Februára 2019
Спасибо. Все понравилось.
27. Februára 2019
Veľmi spokojná
26. Februára 2019
?
26. Februára 2019
Thank you. The flowers were beautiful and my girlfriend very much enjoyed them. Two issues I had were that the flowers were delivered to Cross Club as arranged, but no one told her. So, I don't know what the delivery person said to the people in the cafe, but no one told my g/f to pick them up. Secondly, the card which had my message to her was deep inside the bouquet and she was wondering who they were from. Eventually, she discovered the card, but I don't understand why it wasn't more visible for the receiver. Aside from those two things, she was very happy and, obviously, that makes me happy so thank you!
26. Februára 2019
So sluzbu som velmi spokojena. Kytica ruzi sa velmi pacila.
25. Februára 2019
Ďakujem veľmi pekne za vaše služby. ?Doporučili sme aj známym.
25. Februára 2019
Spokojenost
25. Februára 2019
Заказывал доставку из Украины. Всё выполнено в срок с отличным качеством. Мои переживания были напрасны. Рекомендую!
25. Februára 2019
byli jsme moc spokojeni dekujeme
25. Februára 2019
Kytica doručená v stanovený čas.
25. Februára 2019
fast delivery
25. Februára 2019
Vse OK, dekuji
25. Februára 2019
Perfektná služba!!!!
Prajem veľa podobne spokojných zákazníkov?
24. Februára 2019
Super mohu všem doporučit ..
24. Februára 2019
Spoľahlivosť, rýchlosť ako vždy ?
24. Februára 2019
Vsetko prebehlo bez problemov. Donaska bola na cas. Spokojnost s vybavenim objednavky.
24. Februára 2019
Velmy spokojeny
24. Februára 2019
Super služba??
24. Februára 2019
Nenuťte mne (a další zákazníky) psát komentář - když nechci.
Buďte rádi, že Vám je zákazník ochoten dát alespoň "nějakou" zpětnou vazbu.
Všechny obdobné servery mají text jako dobrovolný.
24. Februára 2019

Although, there was no problem the flowers were delivered later than the indicated time.
23. Februára 2019
Dakujeme za dorucenie kytice,urobila velku radost a bola krasna.Budeme aj nadalej vyuzivat vase sluzby.Posielame vam velky pozdrav.
23. Februára 2019
bol som veľmi spokojný s dorucenim,ďakujem.
23. Februára 2019
SUPER
23. Februára 2019
?
23. Februára 2019
vdaka, kytica potesila, bola pekna
23. Februára 2019
spokojnost
23. Februára 2019
Výborné
23. Februára 2019
Я вполне удовлетворен вашим сервисом, большое спасибо!
Буду рекомендовать вашу фирму своим друзьям и знакомым.
23. Februára 2019
Skvěle služby
22. Februára 2019
Spokojnosť, objednané kvety prišli v dohodnutý čas. Pani veľmi milá. Kvety krásne a splnili účel prekvapenia a potešenia.
22. Februára 2019
Spokojny... Pohoda...
1 10 15 16 17 18 19 20 21 28 37