Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 11 18 19 20 21 22 23 24 31 41
7. marca 2019
Vybornу
7. marca 2019
Very good service
6. marca 2019
Byl jsem velmi spokojen , děkuji.
6. marca 2019
Vse probehlo v poradku.
6. marca 2019
Thank you
6. marca 2019
Vyborna a spolahliva donaska - kvety prekrasne
6. marca 2019
Potěšili jste nás oba!
6. marca 2019
Mother was very pleased on her 97th birthday. Thank you.
5. marca 2019
Very good
5. marca 2019
Spokojný
5. marca 2019
Pride mi to drahe, no to je nazor. Moznost dorucenia v specificky cas je skvela vec.
5. marca 2019
Fast service and the flowers looked fantastic.
5. marca 2019
*****
5. marca 2019
Maximálna spokojnosť.
4. marca 2019
Velmi kvalitne sluzby som spokojny
4. marca 2019
Ďakujem za služby, bola som spokojná
4. marca 2019
využila jsem této služby poprvé a naprostá spokojenost
4. marca 2019
Vše bylo perfektní. Děkuji TM
4. marca 2019
Vše bylo v pořádku. Kytice pěkně svázaná. Doprava bez problémů.
4. marca 2019
So spokojna s vasimi sluzbami, 2x som ich uz vyuzila, kytice prisli pekne a nacas.

dakujem

Jana D.
4. marca 2019
Tete se kyticka velmi libila. Dekuji
3. marca 2019
Vse super... rychle doruceni...rada vyuziji znovu...
3. marca 2019
Velmi spolehlive, doruceni. Spokojena
3. marca 2019
ďakujem, všetko bolo v poriadku
3. marca 2019
100% spokojnost.
3. marca 2019
super rychle dorucenie, dodrzany cas, maximalna spokojnost
3. marca 2019
spokojena
3. marca 2019
Veľká spokojnosť, zásielka prišla v daný termín do minútky presne, kytica krásna určite odporúčam
3. marca 2019
Kvetina naprosto krasna, vse vcas a velice prijmnna pani :). Vudy budu objednavat jedine u vas :)
2. marca 2019
S vaší službou jsem byl velice spokojen
2. marca 2019
Kvetiny byly dodany velmi rychle. Diky moc.
2. marca 2019
Velice Vám děkuji za bezva službu!! A kytice.... kytice nádherná! Krásná a z čerstvých květin! Jen tak dál! Díky, J.V.
2. marca 2019
Veľmi spokojný.
2. marca 2019
Objednávka, doručení super, ale foto kytice, která je nabízená neodpovídá pak zkutečnosti. Myslím, že kytice by stála v obchode polovic:-(
2. marca 2019
S kuryrem jsem moc spokojena,ale za skoro 900 korun kvetina nic moc.Chybelo ji par kvetin,taky je pravda,ze babicka byla nadsena.☺
2. marca 2019
Cena trosku vyssia no v celku spokojnost
2. marca 2019
Velka spokojnost
2. marca 2019
Moja mama sa velmi potešila kytice. Dakujem
2. marca 2019
Dakujem
1. marca 2019
Vrelo odporúčam.. Super komunikácia, doručenie na čas a kvety su nádherné. Priateľka sa veľmi potešila :) Určite u Vás nakupim znova :) Ďakujem
1. marca 2019
Všechno proběhlo v naprostém pořádku, kytička se moc líbila :)
1. marca 2019
OK
1. marca 2019
?
1. marca 2019
Spokojen
1. marca 2019
Dobrý den vaše kytička mě trošku zklamala okvětní lístky růží byly tmavé nedodali jste ani výživu a za dva dny Růžičky odešly myslím si že za 1300kč bych předpokládala že bude dělat delší dobu radost Je mi to líto děkuji leikepová Věra
1. marca 2019
Жаль, что букет не был вручен лично.
В остальном - отличая работа!
1. marca 2019
Vše v pořádku. Kytice krásná. Děkujeme
1. marca 2019
?
28. Februára 2019
Your service is excellent, thank you for calling me to confirm the correct telephone number and street number to deliver the gift. I will use your service again. :-)
28. Februára 2019
Super služba, doporučujem!
28. Februára 2019
Doručení přesně na čas a mamka byla nadšená díky ! :)
28. Februára 2019
Spokojenost a splnene očekávání.
28. Februára 2019
Kytica bola krásna.
Papier so želaním bol pricvaknutý zošívačkou otrasným spôsobom, čo degradovalo celkový dojem.
28. Februára 2019
Nad míru spokojený, kytička udělala velkou radost :)
28. Februára 2019
Som velmi spokojna. Dakujem za vasu kvalitnu sluzbu.
27. Februára 2019
Vďaka za službu Kytice Expres...boli sme veľmi spokojný zo službou a s prístupom ?
27. Februára 2019
Super využiji příště zase :-)
27. Februára 2019
Bez problému. Super práce
27. Februára 2019
Krasna kytica, velmi potesila.
27. Februára 2019
I could not make it to the Funeral of my Cousin Alena, but those that did said the Bouquet of Flowers you delivered were Beautiful.

Many thanks for a prompt and very good service.

Thank you again,

Mr. A. M. and Mrs. M Pudlo-Debef
1 11 18 19 20 21 22 23 24 31 41