Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 5 6 7 8 9 10 11 17 24 32
6. Apríla 2019
Very good service
6. Apríla 2019
Outstanding product and service. I was very happy with how fast the flowers were delivered. The flowers were fresh and absolutely beautiful. You will get exactly what you see in the picture. I give the highest rating possible.
5. Apríla 2019
Spokojenost.
5. Apríla 2019
Kytica bola veľmi pekná a doručená v požadovaný čas. Obdarená osoba bola veľmi milo prekvapená.
Kytica vyšla trošku drahšie ako by som ju dal spraviť v bežnom kvetinárstve, ale keď človek nieje po blízku tak toto je perfektná služba.
Ďakujem.
5. Apríla 2019
Všechno bylo naprosto super. Byl jsem maximálně spokojený
5. Apríla 2019
Vyborne
4. Apríla 2019
Krásné
4. Apríla 2019
Dakujeme, účel splnený včas a k spokojnosti :)
4. Apríla 2019
Nad mieru spokojny,dvakrat som objednaval a kytice boli vzdy nadherne a dorucene na cas... vrelo odporucam nakupovat na tejto stranke..
4. Apríla 2019
ok
4. Apríla 2019
ďakujem, všetko ok :-)
4. Apríla 2019
Excellent
4. Apríla 2019
Funguje to jak má?
4. Apríla 2019
Dakujem pekne za dorucenie potesilo:)
3. Apríla 2019
Super
3. Apríla 2019
Krásná kytice, doručena včas
3. Apríla 2019
Verry good service!!! So glad that you are exist!!!
3. Apríla 2019
S vašimi službami jsem spokojena, kytice byla doručena včas a v pořádku ke spokojenosti mé i adresátky.
3. Apríla 2019
Kytka překrásná, ale co se týče doručení, je psané 90 minut a bohužel to trvalo daleko déle - to je pro mě jediné mínus.
3. Apríla 2019
Ocenila jsem rychlou reakci a dodržení dohodnutého času. Byla jsem upozorněna, že momentálně nejsou k dispozici všechny květy do objednané kytice, ale domluvily jsme se na náhradě. Spokojenost.
3. Apríla 2019
jsem spokojená, vše dopadlo dobře, děkuji :)
3. Apríla 2019
využila som služby už niekoľkokrát a zatiaľ veľká spokojnosť
ďakujem, že robíte deň krajším :-)
3. Apríla 2019
Naprosto spokojený..
3. Apríla 2019
Super
3. Apríla 2019
Krasna kytica, dobry zakaznicky servis, dorucene vcas. Skratka super, dakujem!
2. Apríla 2019
Dakujeme,kyticka bola krasna a dorucenie prebehlo bez problemov.
2. Apríla 2019
Maximálna spokojnosť.
2. Apríla 2019
Spokojenost, vse zafungovalo....
2. Apríla 2019
Objednavka kytice pro mou mamku byla tak nejak na posledni chvili, ale diky Vam - Kytice Expres bylo vse zachraneno. Opravdu super richly a presny servis. A hlavne mamka byla mile prekvapena:)

Jeste jednpou moc diky
Alena
2. Apríla 2019
I am very happy with your service and I would like to inform you, that, your business is very well known to all my friends here in Melbourne . Thank you once again! Cheers M Vosmansky, Croydon, Melbourne
1. Apríla 2019
Velmi spokojna.
1. Apríla 2019
Slečna alebo paní doručovaťelka bola absolútne super..
1. Apríla 2019
Som nadmieru spokojna so vsetkym. Od objednavky az po dorucenie, samozrejme kvety super. Doporucujem vsetkym.
1. Apríla 2019
Jsem velice spokojena,pán byl velice příjemný a ochotný.Moc děkuji
1. Apríla 2019
Kytice dorazila se značným zpožděním. To bude pravděpodobně problém dopravce.
1. Apríla 2019
krasne
1. Apríla 2019
Kytice nádherná, komunikace se společností perfektní. Nemám co vytknout vše proběhlo tak, jak mělo. za mě 100%. :)
1. Apríla 2019
Kytice dorazila včas a je pěkná.
1. Apríla 2019
The selection is lovely, the website easy to use, personal assistance outstanding, delivery as promised, on the dot.
31. marca 2019
Krasna kytica a presne na cas
31. marca 2019
Funkční, rychlé, presnê podle mÿch predstav.?????
31. marca 2019
Byla jsem velmi spokojena s ochotou a vstřícností vašich zaměstnanců.
Děkuji.
31. marca 2019
Odporúčam!
Hoci mnou vybrané kvety neboli k dispozícii, ďakujem za výbornú komunikáciu, promptné náhradné riešenie a následné bezproblémové vybavenie objednávky!

31. marca 2019
Good service, timely delivery, thank you
31. marca 2019
Arrived on time. The flowers were beautiful and made our mother very happy. Great service!
31. marca 2019
Byla sem velice spokojena. Kyticka byla přivezena o dvě hodiny dříve, ale vše dopadlo dobře. Věřím, že kdyby adresát nebyl na místě, tak ho paní někde zastihne. Květina je opravdu krásná, voňavá, odpovídá mé představě (dle obrázku). Doporučuji!
31. marca 2019
Все четко в срок, прекрасный букет ? заказываю 2 года подряд, удалённо, находясь в России
30. marca 2019
Som veľmi spokojný kvety boli krásne a čas bol na minútu presný dakujem
30. marca 2019
Krásna kytica doručená takmer na minútu presne.
30. marca 2019
Som maximálne spokojná.Využila som Vaše služby prvý raz a moje očakávania ohľadom čerstvosti a kvality kvetov sa naplnili a vzhľadom na vzdialenosť Košice Praha predpokladám, že Vaše služby budem využívať. Ďakujem. Husáková

I
30. marca 2019
Děkuji moc za rychlost a kvalitu. Profesionálové!
Strnadová Jana
30. marca 2019
Dobrý den, kytku jste doručili a to je hlavní věc. Jen místo objednané černé stuhy /byla na obrázku-fotce/ na ní byla stuha bílá.
Přesto děkuji. Smilková
30. marca 2019
OK ?.
30. marca 2019
Ok ďakujem
30. marca 2019
Kytica bola ako na obrazku, akurat dorucili ju skor ako sme chceli. Cize nacasovanie nevyslo ale prekvapenie ano.
29. marca 2019
... perfektní!!!
29. marca 2019
Velice profesionalni, dovazka na cas, muzu jenom doprucit.
Milena New York
29. marca 2019
You are the bests!!!!
29. marca 2019
Objednáno před 10:00, doručeno po 12:00. Kytice nádherná, udělala radost. Doporučuji.
29. marca 2019
Velice spokojena, v 15 hod objednáno, 17 hod doručeno. Krásná kytice dle zadaných požadavků. Doporučuji
1 5 6 7 8 9 10 11 17 24 32