Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 10 19 28 32 33 34 35 36 37
14. Augusta 2018
úlná spokojnosť
14. Augusta 2018
Velmi profesionální doručení a kytička se líbyla.
14. Augusta 2018
Super, velmi spokojny
14. Augusta 2018
Moc dekuji
13. Augusta 2018
Rychla a skvělá komunikace a doprava, flexibilní s časy :) doporučuji a určitě využiji příště!
13. Augusta 2018
Byla jsem velice spokojena.
13. Augusta 2018
Ďakujem veľmi pekne za vybavenie našej objednávky rýchlo, profesionálne a s citom k danej situácii. S pozdravom Iveta Bieliková
13. Augusta 2018
Objednala som kyticu na dorucenie na SK ako prekvapenie na urcitu hodinu avsak tato hodina nebola dodrzana. Kurier kontaktoval dorucitela s tym ze bude mat meskanie ktore bolo cca hodinove.
Nakolko sa jednalo o prekvapenie a tym ze kurier volal a oznami ze ma zasielku uz to takym prekvapenim nebolo.
Avsak dakujem za sluzby len nie som si ista ci do buducna vyuzijem Vase sluzby opat.
11. Augusta 2018
Kytici se mi nepodařilo třemi různými způsoby zaplatit, protože mi webová stránka hlásila chybu. Musela jsem tedy kontaktovat zákaznický servis, kde pomohli a vse se stihlo.
Odpoledne jsem opětovně kontaktkovala zákaznický servis s tím, ze květina mela byt doručena v 11.hodin, ale neměla jsem zpětnou vazbu, tudíž jsem chtěla vědět, zda bylo doručení úspěšné...
Bohužel ale se nikdo ze zákaznického servisu neozval, aby doručení potvrdil....
8. Augusta 2018
Kytica prišla načas a urobila veľkú radosť ?
8. Augusta 2018
Spokojný
8. Augusta 2018
Děkuji spokojen
8. Augusta 2018
Jedním slovem spokojenost! Krásná kytka,včasné doručení,všem doporučuji a já sama určitě znovu využiji této sluýžby.Moc děkuji.

Zuzka
8. Augusta 2018
Vaši službu jsem využil již 2x. Vždy spokojen. Moc dekuji
8. Augusta 2018
Spokojny
8. Augusta 2018
Servis bol skvely, akurat som cakal trosku vacsiu tu kyticu kedze stala okolo 70 eur. Ale teda bola krasna, priatelka bola nadmieru spokojna.
8. Augusta 2018
Medvídek byl úplně jiný ,než na obrázku. Ale dojem nezkazil,takže hodnotím pozitivně.
7. Augusta 2018
Rýchle doručenie,som veľmi spokojná!
7. Augusta 2018
Bez chyby.
děkuju
7. Augusta 2018
skutocne super rychle a velmi spokojny s vyhotovenim kytice...dakujeme este raz
7. Augusta 2018
úžasné děkujiii:)
6. Augusta 2018
Velká spokojenost.
6. Augusta 2018
I really appreciated that you even wrote me an email to let me know that the purple flowers were not available ( I ordered a funeral bouquet 1) , however it would have been nice to have been consulted, because the flowers were for a gentleman's funeral, so I would have preferred a different colour instead of pink. But overall, the service was very good and the flowers were very pretty.
6. Augusta 2018
Vase sluzby pravidelne vyuzivam uz nekolik let a pokazde jsem byla velice spokojena.
Dekuji.

RMR
6. Augusta 2018
Na poslední chvíli jsme potřebovali květinku, po zaplacení a zaslání objednávky (kurýr musel stíhat být za hodinu a půl za Prahou) nás kontaktovala paní pro všechny upřesnění. Velice ochotná a milá, kytička dorazila i dřív než jsme čekali, senzace. Příště zase u Vás :)
6. Augusta 2018
Super vsetko podla planu,korekte liferung….Dakujem!!!
6. Augusta 2018
Velmi spokojna super
6. Augusta 2018
Kytice byla pekna, vse probehlo dle domluvy.
6. Augusta 2018
Super doručenie načas+ spokojnosť aj s kyticou.
6. Augusta 2018
okay
6. Augusta 2018
On the site everything looks fantastic, even though it's a bit pricey. The delivery was 10 minutes late, so naturally I called the office to ask what is happening. On the site it said the call representatives speak English - they don't. The flowers arrived via a very kind lady, but were simply tied with a cord and wrapped in brown paper, instead of the flashy photos they represent online. Overall it was an emergency order from my side, so I had no choice, but for this price to get this quality...next time I will just get up early and check out local shops and markets for flower stalls.
6. Augusta 2018
Vzorné služby, krásná kytka, solidní jednání! Děkujeme! St.Floryanová
5. Augusta 2018
super sluzby doriceni dle objednavky
5. Augusta 2018
Maximalne spokojny. V jeden den som si spomenul ze chcem potesit niekoho na druhy den uz mala kyticu. Spokojny
5. Augusta 2018
velka spokojnost!
5. Augusta 2018
Som velmi spokojna.
5. Augusta 2018
super ,nemam co dodat.
5. Augusta 2018
Spolehlivá služba
1. Augusta 2018
thank you very much - it worked very well
31. júla 2018
Kytica bola nádherná a doručená presne včas. Jediná nepríjemná okolnosť bol poštár, ktorý oslávenkyni nahnevaným tónom dohovoril, prečo nemáme domové číslo na dome, pritom máme veľké číslo 1 nakreslené na schránke, ktorú je možné ľahko vidieť z ulice. Takýto prístup narušil príjemné prekvapenie z kytice, to však nie je chyba kvetinárstva.
30. júla 2018
Samozrejme že spokejenej sem byl na 100% .
Jenom bych chtel podotkonout at si davate pozor na predčasni telefonaty na danu osobu.
Nejako sem to ukecal a napokon to vse dobre dopadlo.
30. júla 2018
Super ďakujem potešilo
30. júla 2018
vše výborné, děkuji
30. júla 2018
je to super, že doručujete aj do takto odlahlých miest a urobíte radost tým, ktorým ju urobit neviem, lebo sme daleko!
30. júla 2018
Spokojnosť.
30. júla 2018
Dobré, děkuji, udělalo radost
30. júla 2018
Veľké poďakovanie, krásna kytica a perfektné služby.
29. júla 2018
ĎAKUJEM, ste super!
29. júla 2018
Velmi spokojny
29. júla 2018
All good. Flowers was fresh. Thank you for the communication and good service.
29. júla 2018
Vše v pořádku, děkuji za Vaše služby
29. júla 2018
Bez problemu
29. júla 2018
Vše v nejlepším pořádku.
29. júla 2018
Perfektní!
28. júla 2018
Kvalitne,promtne,spoľahlivo.Určite vaše služby ešte využijem.
28. júla 2018
+ Doručeno v časovém limitu
+ přehledné webové stránky
- chybí mi při výběru kytice ilustrační foto pro každou velikost zvlášť, zákazník by měl lepší představu jak vypadá kytice s různým počtem květin
28. júla 2018
Objednala jsem si frezie a Cekala tedy frezie. Do kytice ale byly primichane jiné druhy. Požádala jsem aby kytice dorazila nejpozději v 9 hod. bohužel dorazila ve 9:15
28. júla 2018
Moje sestra, Marie Hlobilova, me rekla ze kytice byla velmi krasna a hned udelala nekolik fotografii a posila je pribuznym a znamym. Kdyz je sestra spokojena, ja jsem take spokojeny. Vas servis, i kdyz je drahy, je na dobre urovni. Dekuji.

Vaclav Dusek
28. júla 2018
v poriadku
28. júla 2018
Absolutní spokojenost. Děkuji
1 10 19 28 32 33 34 35 36 37