Recenzie doručenie kvetov Kytice-Expres

Na tejto stránke nájdete recenzie našich služieb od našich zákazníkov. Recenziu môže napísať len zákazník, ktorý v našom eshope objednal doručenie kvetov.

1 10 11 12 13 14 15 16 17 19 28 37
29. marca 2019
dakujem za skoré doručenie kytičky, bola krásna
29. marca 2019
Maximální spokojenost.
29. marca 2019
Kytice dorucena v objednany cas a moc se líbila dekuji doporučuji
29. marca 2019
Kytice byla v pořádku a byla doručena včas.
28. marca 2019
Kytice byla doručena v pořádku, hodne se líbila. Dekuji
28. marca 2019
neviem este som nepocula ci sa im pacilo
28. marca 2019
Perfektny servis, rychle a presne dorucenie ... doporucujem kazdemu, kto chce prijemne prekvapit svojich blizkych.
28. marca 2019
Pán, ktorý kyticu doniesol, bol milý a ochotný. Kyticu som osobne však nevidela, takže sa mi ťažko hodnotí.
28. marca 2019
OK
28. marca 2019
Everything was done properly and on time. The flowers were beautiful and I will definitely use this service again
28. marca 2019
Odovzdanie bolo presné, kvety boli naaadherné, maximaaalna spokojnosť, od oslovenia firmy až po odovzdanie ?
28. marca 2019
+ doručeno včas
+ kytice byla nádherná

- nemožnost zvolení počtu hlavních květin v kytici
28. marca 2019
vše o.k
27. marca 2019
Kytice doručena po Praze do méně než 60 minut. Doporučuji!
27. marca 2019
Ďakujem, bolo to rýchle a jednoduché.
27. marca 2019
Spokojný nemám čo vytknúť.......všetko prebehlo tak ako som si želal
27. marca 2019
Alles hat super geklappt! Vielen Dank!
27. marca 2019
Vše perfektní.
27. marca 2019
Kytica čerstvá, pekná.
27. marca 2019
Super, fungovalo, spokojny
26. marca 2019
velmi spokojen. doručení v určený čas.
26. marca 2019
Good service , amazing flowers and perfectly on time
26. marca 2019
Kvalitní služby
25. marca 2019
Super??
Díky
25. marca 2019
Veľká spokojnosť, kytica predčila očakávanie.
25. marca 2019
Vaše služby byly super. Byla jsem milé překvapena, že i takto se dá doručit kvetina, když se zapomene koupit v obchodě. Květina skoro po týdnu je stále čerstvá. Děkuji
25. marca 2019
Kytice krásná, bohužel doručení o 3h později než bylo požadováno..
25. marca 2019
Kytice byla doručena jak objednáno...
25. marca 2019
Spokojenost jak s doručením tak s kytkou.
25. marca 2019
služba funguje perfekne, bola som z doručením aj kyticou veľmi spokojná :)
25. marca 2019
.
24. marca 2019
Super
24. marca 2019
Spoľahlivý obchod a doručovanie na sekundu presne.
24. marca 2019
??
24. marca 2019
Doruceni v objednany cas (cca 1:40h0po obekdnavce), adresatka velice spokojena :)
24. marca 2019
děkuji
24. marca 2019
Velmi spokojeni děkuji ?
24. marca 2019
Skvely servis.
24. marca 2019
Profesionalita, dochvíľnosť --- spokojnosť.
24. marca 2019
Skvělá služba!
24. marca 2019
Skvělá a spolehlivá firma.
Pracuje rychle a vyhoví bez nejmenších problémů.
23. marca 2019
Vše bylo perfektní !!
23. marca 2019
Veľmi dobré ?
23. marca 2019
Vsetko v poriadku len cas dorucenia sa posunul o 2,5 hodiny....
23. marca 2019
Rychly, vrely a bezchybny zakaznicky servis. Kvetiny byly doruceny bez vedomi prijemce a predani probehlo pratelsky, na cas a nic nezkazilo moment prekvapeni. Ocenuji prepravou neporusene, cerstve kvetiny s krasnym rucne psanym osobnim pranickem. Kvetiny jsou sice trochu drazsi, ale kvalita je zarucena. Vrele doporucuji a budu nakupovat i v budoucnu. Dekuji. Alena
23. marca 2019
Kytica Bola nádherná. Urobil radost oslavenkyne. Dakujem veselá k.
23. marca 2019
Skvely, rychly a ochotny pristup. Doporucujeme
23. marca 2019
Dobrý den, byla jsem velice spokojená,mohu Vás vřele doporučit.
Děkuji
Hana Václavíková
23. marca 2019
Skvělý servis, kyticw předčila očekávání a vážíme si zejmena doručení na čas.
23. marca 2019
Komunikacia s obchodom je dobra.
Donaska je presna.
Problem je, ze nikdy nedostanete kyticu ktoru si objednate, lebo prave nie su dane kvety k dispozicii a improvizuje sa.
Preco je potom dana kytica v ponuke ?.
Ocakaval by som castejsiu aktualizaciu ponuky aby som naozaj dostal to, co si objednam.
22. marca 2019
Vynikajuce
22. marca 2019
Had the pleasure of placing an on line order from the United States for a delivery to Bratislava and was very impressed with the selection of bouquets available, prompt delivery time, and price. Looking forward to using the services again.
22. marca 2019
Vše vpořadku doručeno, vše klaplo, ocenil bych fotografii jak kvetina vypadala, jinak jsem spokojeny.
22. marca 2019
Super ? dodanie presne podľa času ....proste spokojnosť ešte vaše služby využijem
22. marca 2019
Last year, these guys delivered to a house that was pictured circled in red cos I didn't have the full address.

This year, they still had the record and were able to deliver again, on the same day the order was placed.

Excellent service.

Same again, next year :)
22. marca 2019
Super. Všetko bolo tak ako som očakávala. Som spokojná. Ďakujem
22. marca 2019
Kvety krasne a velmi mily pan,ktory kvety doniesol.Dakujeme
22. marca 2019
The flowers were fantastic! My other half loved them and the size of them. The delivery was on time and was delivered straight there, so very happy with the service and the product! I will recommend you to my friends here!
22. marca 2019
Excellent and fast service!
22. marca 2019
Beautiful roses, very happy customer, thank you.
1 10 11 12 13 14 15 16 17 19 28 37